Uitnodiging interactieve spelregelavond

Geachte leden en verenigingsscheidsrechters,

Na meerdere verzoeken zullen wij wederom de inmiddels traditionele spelregel instructie organiseren.

In verband met Corona zijn we iets later dan normaal, maar op dinsdag 29 september zal deze avond weer georganiseerd worden.

Dit jaar wordt het georganiseerd in Café-Zaal ’t Viltje; Dorpsstraat 22 te Bakel aanvang 20:00 uur.

Ondanks dat er niet super veel regels gewijzigd zijn dit jaar is het altijd goed om aan het begin van het seizoen de regels weer even op te frissen. Zeker na de extra lange Corona pauze.

De avond zal verzorgd worden door onze eigen leden actief in het betaald voetbal.

In verband met Corona is vooraf aanmelden noodzakelijk: aanmelden kan tot en met 25 september a.s. graag per email aan ondergetekende augustus. Het is helaas niet mogelijk om zonder aanmelding aan te sluiten.

Mocht u collega scheidsrechters uit deze regio kennen dan zijn ook zij (na aanmelding) van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Eric Thijs

Secretaris Scheidsrechtersvereniging Helmond e.o.